Paradisgade 7-9
8000 Århus C
86193122

BIOGRAFKLUB DANMARK

Biografklub Danmark er en filmklub, der giver dig rabatter til en række udvalgte film i biografen. Hver sæson udvælges 10 unikke film, som medlemmer kan se til halv pris.

De 10 Film i programmet 2018 er:

30/8 LYKKE PER

27/9 THE WIFE

8/11 DEN TID PÅ ÅRET

6/12 A STAR IS BORN

10/1 FØR FROSTEN

21/2 GREEN BOOK

28/3 DRONNINGEN

25/4 GØG & GOKKE

23/5 WOMAN AT WAR

13/6 DE FRIVILLIGE

Prisen på de 10 film er igen i år kr. 98,-.

Tilmed dig her.

Læs mere om filmene her.


Du kan tilmelde dig på Biografklub Danmarks hjemmeside eller i biografens billetsalg.

Læs mere om Biografklub Danmark


PROGRAMMET FOR NÆSTE SÆSON ER PÅ VEJ!

Allerede nu kan det afsløres, at åbningsfilmen for Biografklub Danmark sæson 2019/2020 bliver SER DU MÅNEN, DANIEL, der er baseret på Puk Damsgårds bestseller, og har Esben Smed i hovedrollen. Åbningsfilmen får dansk biografpremiere d. 29. august 2019.

SER DU MÅNEN, DANIEL er historien om en af de mest spektakulære kidnapningssager i nyere tid. Hovedpersonen er den unge danske freelancefotograf Daniel Rye, der sad 398 dage som gidsel hos terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien sammen med flere andre udlændinge, bl.a. den amerikanske journalist James Foley, som siden blev henrettet foran hele verden. I filmen følger vi Daniels kamp for overlevelse i fangenskab, hans venskab med James og hvordan hans familie hjemme i Danmark håndterer frygten for, at deres søn aldrig kommer hjem. Midt i krisen står den danske gidselforhandler Arthur, der får en afgørende rolle i befrielsen af Daniel.

SER DU MÅNEN, DANIEL er instrueret af Niels Arden Oplev, som også står bag bl.a. Mænd der hader kvinder, Drømmen, To verdener, Kapgang og flere film og tv-serier i USA. Filmen er co-instrueret af Anders W. Berthelsen. Manuskriptet er skrevet af Anders Thomas Jensen, som blandt andet også stod bag Susanne Biers HÆVNEN. Filmen er produceret af Morten Kaufmann og Signe Leick Jensen for Toolbox Film.