Paradisgade 7-9
8000 Århus C
86193122

FRA BALKONEN
PREMIERE 18 JANUAR 2018


FRA BALKONEN tager publikum med på en rejse igennem et år i Ole og familiens liv på Borchmannsgate 12A, Oslo, Norge, Europa, Jorden, Universet.

Hvad ville der ske hvis du tog en pause fra den trædemølle vi kalder livet og spurgte dig selv: Hvordan er jeg endt her? Er tingene som jeg havde forestillet mig, at de ville være? Hvordan fortsætter jeg med at leve, selvom jeg ved at solen vil brænde ud og alting omkring mig vil forsvinde?

Ole Giæver viser hverdagslivet i det vestlige Europa med alle dens helligdage, minder, fantasier samt store spørgsmål. Øjeblikket, hvor du ser din datter køre på cykel for første gang, kan vække et væld af følelser i dig og kan føre dig til et sted langt, langt væk. Hjemmevideoer fra din ungdom husker dig på dengang du troede, at du skulle være den nye forsanger i A-Ha. Og når julen nærmer sig, samler du familien og forsøger at skabe nye minder ved at bruge de samme, gamle traditioner.

FRA BALKONEN er en tidslomme fyldt med disse øjeblikke og følelser. Filmen inviterer dig til at tænke over dit eget liv og dine valg. Hvad vil det sige at være menneske i dag? Og hvorfor kigger vi hellere ned i vores smartphones og kommunikerer med os selv i stedet for at tale med nye mennesker?

PRESSEN SKRIVER:
"VIRKELIG VEDKOMMENDE"
Berlingske - 5 stjerner

"ORIGINALT OG OVERRASKENDE MESTERSTYKKE"
Finespind - 5 stjerner

"POTPOURRI AF FILOSOFI I ALTANHØJDE"
Filmmagasinet Nosferatu, Universitetsradioen - 5 stjerner

"CHARME OG UNDERFUNDIGHED"
Filmmagasinet EKKO - 4 stjerner
SE BL.A. FILMEN HER:


Empire, København

Øst for Paradis, Aarhus

Cafe-biografen, Odense

Biffen, Aalborg

Nicolai Bio, Kolding

Valby Kino


M.fl.