Paradisgade 7-9
8000 Århus C
86193122

KØB AKTIER

VIL DU OGSÅ VÆRE EN ENGEL?

Du kan selv blive en Paradisets Engel ved at tegne aktier i Øst for Paradis gennem støtteforeningen Paradisets Engle A/S.

Meld dig som aktionær ved at indbetale et beløb på:

Reg 7110
Konto 0172049

SÅ ER VEJEN BANET TIL PARADIS!

Minimumsbeløbet er 500 kr.

Husk at angive dit fulde navn når du indbetaler og send derefter en mail til sb@advohus.dk med dit navn, adresse og e-mail og skriv Paradisets Engle i emnefeltet.

Bemærk venligst at leveringen af dit aktiebevis kan tage mellem 2-3 uger.

I november-december kan aktietegning tage lidt længere tid end vanligt pga. administrative ændringer. Aktiebeviser købt som julegaver skulle dog gerne nå at være fremme inden juleaften - skriv til os, hvis du ikke har modtaget dit bevis.

Du vil blive orienteret om de videre aktiviteter og nyheder både i Øst for Paradis og i Paradisets Engle A/S via Paradisets Engles facebook-side og via biografens nyhedsbrev.

Hvad er en folkeaktie?
En folkeaktie er det, man kalder en b-aktie. Den giver medejerskab og stemmeret på
generalforsamlinger.

Der afholdes generalforsamling hvert år i maj måned. Aktionærer orienteres om generalforsamlingen via Paradisets Engles facebook-side og via biografens nyhedsbrev.

"Jeg har haft nogle af mine bedste filmoplevelser i den gamle biograf, hvor filmene kommer fra hele verdenen, og dog er så nærværende og vedkommende, som kom de fra vores egen baghave"

Renée Toft Simonsen
Forfatter, psykolog og en paradisets engel


Læs mere under punktet Paradisets Engle

Læs mere om muligheden for at støtte Øst for Paradis:
http://www.poweredbyintegra.dk/diff/aarhusc/aarhusc_1457704790_Englefolder_rev_2016_web.pdf