Paradisgade 7-9
8000 Århus C
86193122
Filtrer visningen:

søndag 20. maj

Workshop


Call me by your name


Til Ungdommen


The Journey


Lady Bird


Hvad vil folk sige


Luk solskinnet ind


The Post


Utøya 22. Juli


Foxtrot


Charmøren


Loving Vincent


Bobbi Jene


Farvel til Tyskland


Lucky


Hotel Europa


Tully


Ud af intet


Alt for min søn


The Square


  søndag 20. maj

  1t 53min

  Ikke vurderet

  Workshop

  12:30
  Sal F
  18:10
  Sal D
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  The Workshop foregår i Sydfrankrig og handler om teenagedrengen Antoine, der sammen med en lille gruppe andre unge deltager i en skriveworkshop henover sommeren som led i deres jobaktivering.

  Her skal de med hjælp fra den berømte forfatterinde Olivia sammen skrive en krimiroman. Løbende som deres romaner udvikler sig, bliver Antoine mere provokerende og aggressiv over for især Olivia, der på trods af dette finder hans forstyrrende tanker fascinerende.
  Biografpremiere: Torsdag 17. maj
  Instruktion: Laurent Cantet
  Skuespillere: Marina Foïs, Matthieu Lucci, Florian Beaujean
  Spilletid: 01:53
  Censur: Ikke vurderet

  2t 12min

  Tilladt over 11 år

  Call me by your name

  12:30
  Sal E
  20:50
  Sal G
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Sony Pictures’ romantiske drama ”Call Me By Your Name” med instruktion af italienske Luca Guadagnino (’I Am Love’, ’A Bigger Splash’) blev en af de helt store filmoplevelser på Sundance 2017.

  I filmen møder vi Elio, som forelsker sig dybt I sin fars sommerpraktikant Oliver. For Elio bliver det en sommer, han aldrig glemmer, og som han i tankerne siden vender tilbage til igen og igen.

  'Call Me By Your Name' er baseret på den amerikanske forfatter André Acimans anmelderroste roman & som i øvrigt selv har en lille rolle i filmen.

  'Call Me By Your Name' har fået manuskript af 89-årige James Ivory, som tilbage i 80’erne og 90’erne bl.a. skrev manuskript til klassikere som 'Howards End' og 'Resten af dagen'.
  Biografpremiere: Torsdag 1. februar
  Instruktion: Luca Guadagnino
  Skuespillere: Armie Hammer, Timothée Chalamet, Michael Stuhlbarg, Amira Casar, Esther Garrel
  Spilletid: 02:12
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 58min

  Tilladt over 11 år

  Til Ungdommen

  12:30
  Sal G
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  De ville forandre verden... Så kom sommeren som forandrede dem.

  "Til Ungdommen" følger fire politisk engagerede unge fra sommeren 2009 til efteråret 2011. Fire unge som vil noget, som tør sige, hvad de mener om det samfund, vi lever i, som vil gøre verden til et bedre sted.

  Kari Anne Moe skulle lave en dokumentar om den politiske, engagerede ungdom i Norge, repræsenteret af de fire teenagere Johanne fra AUF, Sana fra SU, Henrik fra FPU og Haakon fra Unge Høyre. Vi får indblik i deres usikkerheder, drømme, håb for fremtiden, og ikke mindst deres brændende politiske engagement.

  Filmteamet fulgte med den 17 år gamle Johanne til hendes første politiske sommerlejr til Utøya, men de tog hjem først på formiddagen 22. juli for at møde Sana i Oslo centrum. Så lød der et brag. Dette er ikke en film om Utøya og selve hændelsen alene. Dette er en film om ungdommen og menneskene omkring den. Om skolevalget og den første debat, latteren, smilene og tårerne. Men allermest er dette en film som viser hvor meget kærlighed et folk kan give, når én mand kan give så meget had.
  Biografpremiere: Torsdag 21. marts
  Instruktion: Kari Anne Moe
  Skuespillere: Haakon K. Veum, Sana El Morabit, Henrik Wangberg, Johanne Butenschøn Lindheim
  Spilletid: 01:58
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 35min

  Tilladt over 11 år

  The Journey

  12:35
  Sal A
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Filmen er den sande fortælling om et ekstraordinært møde mellem to uforsonlige fjender på hver sin side af den brutale og mangeårige konflikt i Nordirland – politikeren og præsten fra Democratic Unionist Party Ian Paisley og Sinn Fein politikeren Martin McGuinness.

  Ian Paisley og Martin McGuinness bliver afbrudt under en fredsforhandling pga. et uvejr og tvunget til at eskortere hinanden på en kort køretur gennem landet. Alle håber, at denne tur vil få de to til at nærme sig hinanden og således for evigt ændre historiens gang. For hvis det lykkes, er der håb for fred i Nordirland…
  Biografpremiere: Torsdag 3. maj
  Instruktion: Nick Hamm
  Skuespillere: Freddie Highmore, Toby Stephens, John Hurt, Timothy Spall m.fl.
  Spilletid: 01:35
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 34min

  Anbefalet over 7 år

  Lady Bird

  12:40
  Sal B
  15:20
  Sal E
  19:00
  Sal A
  + flere
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Christine er i mere end almindeligt teenageoprør i Sacramento – Californiens svar på Midtvesten. Hun vil så langt væk fra barndomshjemmet som muligt.

  Hun vil ikke engang bruge det navn, hendes forældre gav hende ved dåben, men det, hun har givet sig selv: Lady Bird. Men hun er endt på den lokale kristne high school, hvor hun har svært ved at passe ind og vakler mellem de forskellige kliker. Alt imens drømmer hun om at komme på college ovre på Østkysten – hvor de har kultur. Derhjemme kæmper hun samtidig bitre kampe med sin mor, som altid kritiserer hende.

  Det bliver ikke bedre af, at hendes far mister sit arbejde og moderen må tag ekstra vagter. Et lyspunkt er dog, at hun kommer med i årets musical, hvor hun møder den søde og respektfulde Danny, der kommer fra den velhavende del af Sacramento. Og snart blomstrer romantikken.
  Biografpremiere: Torsdag 26. april
  Instruktion: Greta Gerwig
  Skuespillere: Saoirse Ronan, Timothée Chalamet, Odeya Rush, Laurie Metcalf, Lucas Hedges
  Spilletid: 01:34
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 46min

  Tilladt over 15 år

  Hvad vil folk sige

  13:00
  Sal C
  15:30
  Sal D
  19:10
  Sal C
  + flere
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  16-årige Nisha lever et dobbeltliv: Hjemme hos sin pakistanske familie er hun den perfekte datter, men når hun er ude med sine venner, er hun en normal, norsk teenager. En dag afsløres hendes dobbeltliv og to verdner kolliderer voldsomt, da hendes far tager Nisha i at kysse med sin norske kæreste.

  For at sætte et eksempel, beslutter Nishas forældre sig for at kidnappe deres egen datter og placere hende hos slægtninge i Pakistan. Nisha befinder sig nu et for hende fremmed land, hvor hun må lære at tilpasse sig forældrenes levevis.

  HVAD VIL FOLK SIGE er et rørende drama om det komplekse forhold mellem far og datter. Det er historien om en ung kvinde, der må finde sin egen vej i livet, og den 18-årige hovedrolleindehaver Maria Mozdah gør en imponerende debut på det store lærred.

  I rollen som faren ses Adil Hussain, som flere måske vil genkende fra internationale succeser som LIFE OF PI.

  Anmelderne skriver:

  “Formidabel sans for nuancerne”
  Jyllands-Posten - 5 stjerner

  ”Et mesterstykke i autenticitet og filmisk fortællelyst”
  ELLE - 5 stjerner

  ”Fængslende”
  Avisen.dk - 5 stjerner

  “Nervepirrende intenst”
  Kinosaur - 5 stjerner

  ”Nuanceret og vigtig” ”en gave til den skandinaviske filmskat”
  Filmmagasinet Nosferatu - 5 stjerner

  "Flot og vedkommende"
  Politiken - 4 hjerter
  Biografpremiere: Torsdag 19. april
  Instruktion: Iram Haq
  Skuespillere: Maria Mozdah, Adil Hussain, Ekavali Khanna mfl.
  Spilletid: 01:46
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 34min

  Tilladt over 15 år

  Luk solskinnet ind

  13:30
  Sal D
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Filmen er en romantisk komedie om kunstneren Isabelle, der som fraskilt mor leder efter manden i sit liv, men det er ikke så nemt.

  Med en lettere desperation efter at finde kærligheden, indleder hun flere affære med mænd, der dog alle har svært ved at leve op til hendes krav til den store kærlighed.

  Isabelle spilles af den prisvindende franske skuespillerinde Juliette Binoche, og på rollelisten ses også en af Frankrigs største skuespillere, Gérard Depardieu.
  Biografpremiere: Torsdag 19. april
  Instruktion: Claire Denis
  Skuespillere: Juliette Binoche, Xavier Beauvois, Philippe Katerine, Josiane Balasko, Sandrine Dumas
  Spilletid: 01:34
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 56min

  Tilladt over 11 år

  The Post

  14:30
  Sal A
  19:20
  Sal E
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Året er 1971 og en række lækkede CIA-dokumenter, de såkaldte Pentagon Papers, viser, at USA’s skiftende præsidenter i årevis har løjet om Vietnam-krigen. Nu er det op til pressen at træffe en svær beslutning: Skal man publicere den belastende historie om den siddende præsident Nixon og risikere en ruinerende retssag?

  Midt i dette dilemma finder vi Katherine Graham, der som ny og usikker kvindelig chef for The Washington Post har alt at miste, og chefredaktør Ben Bradlee, hvis ambition om at gøre avisen mere relevant bringer ham på kollisionskurs med USA’s præsident.
  Biografpremiere: Torsdag 5. april
  Instruktion: Steven Spielberg
  Skuespillere: Alison Brie, Tom Hanks, Carrie Coon, Meryl Streep, Michael Stuhlbarg
  Spilletid: 01:56
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 30min

  Tilladt over 15 år

  Utøya 22. Juli

  14:35
  Sal B
  17:30
  Sal E
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Filmen er baseret på terrorangrebet i 2011, hvor højreekstremisten Anders Behring Breivik dræbte 69 unge nordmænd og sårede utallige andre på en socialdemokratisk sommerlejr.

  Fortællingen følger en ung, fiktionel kvinde ved navn Kaja, der er på ø-lejren med sin lillesøster Emilie, da de modtager nyhederne om bombeangrebet i Oslo.

  Filmen er instrueret af Erik Poppe, der tidligere står bag Kongens valg. Poppe har med det ømtålelige materiale valgt at lave en film, der på ingen måde dyrker monstret Breivik, men til gengæld handler om de mennesker, der betalte prisen for hans højreekstremistiske galskab.
  Biografpremiere: Torsdag 3. maj
  Instruktion: Erik Poppe
  Skuespillere: Andrea Berntzen, Aleksander Holmen, Brede Fristad
  Spilletid: 01:30
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 50min

  Tilladt over 11 år

  Foxtrot

  14:45
  Sal F
  20:40
  Sal B
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Da ægteparret Michael og Dafna opsøges af forsvarsmyndighederne i deres hjem med en grusom besked om, at deres søn Jonathan er omkommet i krigen, reagerer de lige stærkt men på hver sin måde. For Dafna bliver det et så voldsomt chok, at hun øjeblikkelig besvimer, hvorimod Michael reagerer ved at overmandes af et voldsomt raseri. Desuden bliver den voldsomme nyhed for ham også en katalysator for et opgør med fortiden og ikke mindst sin mor.

  Som Einstein siges at have sagt, er tilfældigheder Guds måde at forblive anonym på. Filmen er historien om en mands dans med sin egen skæbne. Det er en filosofisk lignelse, der forsøger at undersøge det noget vage begreb ”Skæbne” gennem en fortælling om en far og hans søn. De er langt fra hinanden, men trods afstanden og den dybe adskillelse mellem dem, ændrer de alligevel hinandens skæbne men også deres egne skæbner.
  Biografpremiere: Torsdag 10. maj
  Instruktion: Samuel Maoz
  Skuespillere: Lior Ashkenazi, Sarah Adler, Yonaton Shiray, Shira Haas
  Spilletid: 01:50
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 40min

  Tilladt over 11 år

  Charmøren

  14:50
  Sal G
  18:50
  Sal F
  21:40
  Sal E
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Hver aften vender den flotte og charmerende Esmail (Ardalan Esmaili) tilbage til samme vinbar i indre København for at forføre en ny kvinde.

  Nætterne afsluttes som regel i kvindernes lejlighed. Men en aften møder han Sarah (Soho Razanejad), som ser lige igennem det smukke ydre og de effektive replikker og afslører hans hemmelighed.

  Ardalen Esmaili leverer én af årets mest uforglemmelige skuespilpræstationer som Esmail og Milad Alami, der debuterer som spillefilmsinstruktør, giver os her én af nyere tids mest relevante og originale film om kærlighedens svære vilkår i en ulige verden.
  Biografpremiere: Torsdag 17. maj
  Instruktion: Milad Alami
  Skuespillere: Lars Brygmann, Stine Fischer Christensen, Morten Hee Andersen
  Spilletid: 01:40
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 35min

  Tilladt over 11 år

  Loving Vincent

  15:10
  Sal C
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Filmen er skabt som verdens første 100% olieanimerede film. 150 kunstnere har malet hvert eneste ene af de malerier, der krævedes til filmens 65.000 frames.
  Resultatet er en farvestrålende, fascinerende og berørende beretning om skaberglæde og lidenskab produceret af Oscar-vindende Breakthru Films og Trademark Films.

  Det er den 29. juli 1890. En såret mand vakler ned ad gaden i den lille franske by Auvres. Han holder sine hænder mod et frisk skudsår i maven. Manden er Vincent Van Gogh – på det tidspunkt endnu ukendt for omverden, i dag en af historiens største kunstnere. Hans tragiske død er til den dag i dag omgærdet af mystik og spekulationer. Hvem var det, der skød?

  LOVING VINCENT er en helt usædvanlig form for film, der omfavner Van Goghs kunstnerskab, skæbne og død gennem hans stemme i sine breve og giver nyt liv til karaktererne på hans malerier.
  Biografpremiere: Torsdag 15. marts
  Instruktion: Dorota Kobiela, Hugh Welchman
  Skuespillere: Douglas Booth, Jerome Flynn, Robert Gulaczyk m.fl.
  Spilletid: 01:35
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 34min

  Tilladt over 15 år

  Bobbi Jene

  16:30
  Sal B
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Den amerikanske danser Bobbi Jene har været den store stjerne i det legendariske israelske dansekompagni Batcheva i de sidste 10 år. Nu beslutter hun sig for at rejse tilbage til sit hjemland, USA. Men at skulle rives væk fra de dybe bånd, hun har knyttet til både stedet og til menneskene i kompagniet, viser sig mere smertefuldt, end hun havde forventet.

  Hun må tage afsked med sin mentor og koreograf Ohad Naharin, ligesom hun må give afkald på en ny ung kærlighed - for at gå en ukendt fremtid i møde.

  Elvira Linds rå og intime blik åbner i filmen døren ind til et intenst univers, hvor livet som skabende kunstner og kvinde folder sig ud.
  Biografpremiere: Torsdag 19. april
  Instruktion: Elvira Lind
  Skuespillere: Bobbi Jene Smith, Ohad Naharin, Or Schraiber
  Spilletid: 01:34
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 43min

  Tilladt over 11 år

  Farvel til Tyskland

  16:50
  Sal A
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  2. verdenskrig er slut, de allierede har overtaget magten i Tyskland, og de jøder, der har overlevet Holocaust, er blevet placeret i amerikanske rehabiliteringslejre.

  Her møder vi David Bermann og hans venner, der alle hurtigst muligt ønsker at forlade Tyskland og rejse til USA. Men det er ikke helt billigt. For at skaffe penge, starter David og de andre en forretning, hvor de med lidt uærlige kneb, sælger lagner og håndklæder til de tyske borgere.

  Forretningen går strygende, men da den amerikanske efterretningstjeneste mistænker David for at have været i ledtog med nazisterne, indleder de en undersøgelse og tvinger David til at generindre den grusomme tid fra koncentrationslejren. Han gemmer nemlig på en hemmelighed.
  Biografpremiere: Onsdag 9. maj
  Instruktion: Sam Garbarski
  Skuespillere: Moritz Bleibtreu, Antje Traue, Tim Seyfi, Mark Ivanir, Anatole Taubman
  Spilletid: 01:43
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 28min

  Tilladt for alle

  Lucky

  17:00
  Sal G
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Filmen er en åndelig rejse, hvor vi følger den 90-årige kæderygende ateist, Lucky og alle de andre mærkværdige karakterer, som bor i hans afsidesliggende lille hjemby i den amerikanske ørken.

  Efter at have overlevet alle sine samtidige venner befinder Lucky sig ved et af livets skel og drager ud på en rejse for at finde sig selv... samt en 100 år gammel skildpadde. På vejen møder han mange ligesindede mærkværdige karakterer, hvormed han kan diskutere meningen med livet.
  Biografpremiere: Torsdag 5. april
  Instruktion: John Carroll Lynch
  Skuespillere: Harry Dean Stanton, David Lynch, Ron Livingston, Ed Begley Jr., Tom Skerritt
  Spilletid: 01:28
  Censur: Tilladt for alle

  1t 25min

  Ikke vurderet

  Hotel Europa

  17:00
  Sal F
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Det store Hotel Europa i Sarajevo får fint besøg på årsdagen for drabet på ærkehertug Frantz Ferdinand - et drab, der var med til at starte 1. Verdenskrig.

  Mens hotellets bestyrer venter på dagens æresgæst, planlægger køkkenpersonalet en strejke, da de ikke har fået løn i flere måneder. På taget optager journalister en TV-debat i den historiske anledning, der kaster et lys over hvor forholdet mellem bosniere og serbere egentlig er i dag.

  Fra hotellets tagterrasse til stripklubben i kælderen, via receptionen, vaskerummet og køkkenet; spændingerne stiger og Hotel Europa forvandles til en ideologisk trykkoger.
  Biografpremiere: Torsdag 22. marts
  Instruktion: Danis Tanovic
  Skuespillere: Snezana Vidovic, Izudin Bajrovic, Vedrana Seksan mfl.
  Spilletid: 01:25
  Censur: Ikke vurderet

  1t 34min

  Anbefalet over 7 år

  Tully

  17:10
  Sal C
  21:10
  Sal F
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Filmen handler om Marlo, der netop har født sit tredje barn og får ikke meget hjælp på hjemmefronten af sin travle mand.

  Moren har brug for hjælp, så da hendes velhavende bror tilbyder at betale en barnepige, der kan tage over om natten, forholder hun sig skeptisk, men ender med at takke ja.

  Manuskriptforfatter Diablo Cody og instruktør Jason Reitman har tidligere arbejdet sammen på filmene Juno og Young Adult. I sidstnævnte spillede Charlize Theron også hovedrollen.
  Biografpremiere: Onsdag 9. maj
  Instruktion: Jason Reitman
  Skuespillere: Mackenzie Davis, Charlize Theron, Mark Duplass, Ron Livingston,
  Spilletid: 01:34
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 46min

  Tilladt over 15 år

  Ud af intet

  18:30
  Sal B
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Fatih Akin har med ’Ud af intet’ bedrevet sin stærkeste film siden gennembrudsfilmen ’Gegen die Wand’ - med en fantastisk Diane Kruger (hun tog skuespillerprisen i Cannes) i rollen som Katja, som kommer på katastrofekurs, da hendes mand og barn dræbes af en bilbombe i Hamborg.

  Familie og venner støtter med alt, hvad de har lært, men den sorgramte kvindes hævntørst og behov for opklaring er lige så bundløs som hendes sorg – og så har vi ellers opskriften på en thriller, der hurtigt placerer publikum på den yderste sædekant.

  Og da det er Akin, så er hele historien naturligvis forankret i tredimensionelle figurer, et lebendigt, spraglet persongalleri og miljøbeskrivelser, der er til at tage og føle på. Filmen er årets tyske Oscar-kandidat og vandt dette års Golden Globe for ’bedste udenlandske film’.
  Biografpremiere: Torsdag 12. april
  Instruktion: Fatih Akin
  Skuespillere: Diane Kruger, Denis Moschitto, Numan Acar, Samia Muriel Chancrin
  Spilletid: 01:46
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 33min

  Tilladt over 11 år

  Alt for min søn

  18:50
  Sal G
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Efter Myriam og Antoine er gået fra hinanden, bliver det afgjort at de skal have fælles forældremyndighed over deres søn, Julien.

  Julien bliver snart gidsel mellem en jaloux og voldelig far og en plaget mor og presses til det yderste for at forhindre det værste i at ske.
  Biografpremiere: Torsdag 3. maj
  Instruktion: Xavier Legrand
  Skuespillere: Léa Drucker, Denis Ménochet, Thomas Gioria
  Spilletid: 01:33
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  2t 22min

  Tilladt over 15 år

  The Square

  20:30
  Sal D
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Christian (Claes Bang) er en succesfuld kurator på et stort og anerkendt kunstmuseum i Stockholm.

  En dag bliver hans telefon og pung stjålet, hvilket sætter spørgsmål ved hans progressive verdenssyn og fattede facade. Samtidig skal han håndtere åbningen af en ny kunstinstallation, ‘The Square’.

  ”The Square” vandt Guldpalmen ved Cannes Festivalen 2017.
  Biografpremiere: Torsdag 23. november
  Instruktion: Ruben Östlund
  Skuespillere: Claes Bang, Elisabeth Moss, Dominic West, Terry Notary
  Spilletid: 02:22
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  mandag 21. maj

  Workshop


  Call me by your name


  Til Ungdommen


  The Journey


  Lady Bird


  Hvad vil folk sige


  Luk solskinnet ind


  The Post


  Utøya 22. Juli


  Foxtrot


  Charmøren


  Loving Vincent


  Bobbi Jene


  Farvel til Tyskland


  Lucky


  Hotel Europa


  Tully


  Ud af intet


  Alt for min søn


  The Square


   tirsdag 22. maj

   The Post


   Utøya 22. Juli


   Foxtrot


   Charmøren


   Loving Vincent


   Lady Bird


   Hvad vil folk sige


   Bobbi Jene


   Lucky


   Hotel Europa


   Tully


   Workshop


   Farvel til Tyskland


   Det lille Hotel - CIN


   E

   Alt for min søn


   The Square


   Call me by your name


   A Ghost Story - CIN


   E

    onsdag 23. maj

    Lady Bird


    S

    Workshop


    Call me by your name


    Til Ungdommen


    The Journey


    Hvad vil folk sige


    Luk solskinnet ind


    The Post


    Utøya 22. Juli


    Foxtrot


    Charmøren


    Loving Vincent


    Bobbi Jene


    Lucky


    Hotel Europa


    FILM & DEBAT: OPGØR MED DIAGNOSESAMFUNDET


    E

    OXFAM IBIS: SLANGENS FAVNTAG: m. debat


    E

    Tully


    Ud af intet


    Alt for min søn


    The Square


     torsdag 24. maj

     C'est la Vie


     E

     Mit Grønland


     E

      lørdag 26. maj

      La Traviata (AllOpera 2018)


      E

       søndag 27. maj

       Isle of Dogs


       EE

        tirsdag 29. maj

        West Side Story - CIN


        E

        MARIA AF CALLAS


        E

        A Ghost Story - CIN


        E

         onsdag 30. maj

         The Journey


         S

          torsdag 31. maj

          Isle of Dogs


          E

          Breathe


          E

          Fædre og sønner


          E

          Oplæsning med Pop-Op Poeterne


          E

           lørdag 2. juni

           Sommeren 1993


           E

           Best F(r)iends


           E

            søndag 3. juni

            De Syv Samuraier - Søndag i Paradis


            E

             mandag 4. juni

             Racer and the Jailbird


             E

              tirsdag 5. juni

              Jagten på den forsvunde skat - CIN


              E

              Anna Karenina: Vronskys Story - CIN


              E

               onsdag 6. juni

               C'est la Vie


               S

               Fædre og sønner


                torsdag 7. juni

                Racer and the Jailbird


                E

                 fredag 8. juni

                 Sommeren 1993


                 E

                  mandag 11. juni

                  Vi ses deroppe


                  E

                   tirsdag 12. juni

                   Gøgereden - CIN


                   E

                   Johannes Nyholm i retrospektiv: Dockpojken, Drömmar från Skogen og Las Palmas


                   E

                   Moonrise Kingdom - CIN


                   E

                    onsdag 13. juni

                    Isle of Dogs


                    S

                    Vampyr


                    E

                     torsdag 14. juni

                     Vi ses deroppe


                     E

                     Den Skyldige


                     E

                      mandag 18. juni

                      Huset ved Havet


                      E

                       tirsdag 19. juni

                       The Godfather - CIN


                       E

                       The Inertia Variations - CIN


                       E

                        onsdag 20. juni

                        Racer and the Jailbird


                        S

                         tirsdag 26. juni

                         The Godfather: Part II - CIN


                         E

                         Before Sunrise - CIN


                         E

                          onsdag 27. juni

                          Den Skyldige


                          S

                           tirsdag 3. juli

                           Before Sunrise - CIN


                           E

                            onsdag 4. juli

                            Huset ved Havet


                            S

                             tirsdag 10. juli

                             Vildt blod - CIN


                             E

                              tirsdag 17. juli

                              Vildt blod - CIN


                              E

                               tirsdag 24. juli

                               Menneskejagt - CIN


                               E

                                tirsdag 31. juli

                                Da Harry mødte Sally - CIN


                                E

                                 tirsdag 7. august

                                 Hvisken og råb - CIN


                                 E

                                 Da Harry mødte Sally - CIN


                                 E