Paradisgade 7-9
8000 Århus C
86193122
Filtrer visningen:

søndag 23. april

Dengang i Maj


Chevalier


Creative Control


David Lynch: The Art Life


Rampelys


Kærlighed kender ingen grænser


Frantz


Aquarius


Dyrene i Hakkebakkeskoven


Kongens valg


Manchester by the Sea


Sælgeren


Du forsvinder


Aminas breve


Kolonya Cumhuriyeti


The Handmaiden


Lion


Moonlight


T2: Trainspotting


  søndag 23. april

  1t 54min

  Tilladt over 15 år

  Dengang i Maj

  10:50
  Sal D
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Maj 1940. Frankrig invaderes af tyske tropper. Beboerne i en lille nordfransk landsby tvinges på flugt som millioner af andre, i håbet om at finde et sikkert sted ved kysten.

  Byens borgmester Paul forsøger sammen med sin kone Mado, at holde humøret oppe med musik og god mad. Den unge lærerinde Suzanne tager sig af en lille dreng Max, der er blevet væk fra sin far, Hans, da han blev arresteret af tyskerne.

  Da Hans bliver løssluppet og vender tilbage til byen, er beboerne draget på flugt. Han møder den skotske officer, Percy, som har mistet alle sine folk. Sammen drager de ud for at finde Hans’ søn og Percy skal finde tilbage til England.
  Biografpremiere: Torsdag 6. april
  Instruktion: Christian Carion
  Skuespillere: August Diehl, Olivier Gourmet, Mathilde Seigner, Alice Isaaz, Matthew Rhys
  Spilletid: 01:54
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 45min

  Ikke vurderet

  Chevalier

  10:50
  Sal G
  16:30
  Sal G
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  "EN AF ÅRETS MEST ORIGINALE FILM"
  Filmmagasinet Ekko - 5 stjerner

  Seks mænd på en fisketur i det ægæiske hav, beslutter at lege en særlig leg. Under legen skal der tages blodprøver og synges karaoke, slås på tæven og grædes salte tårer uden grænser for nederdrægtighederne eller det maskuline hykleri.

  Ved rejsens ende, vil kun én mand kunne kalde sig Chevalier - den bedste mand. Menneskets adfærd sættes under lup, og det bliver forrygende underholdende og bidende ondt.

  Tsangari holder fanen for absurde græske komedier højt, og leverer et ganske foruroligende billede af tilstandene i den vestlige civilisation.

  Pressen skriver:

  "DEJLIG GALSKAB OG RELEVANTE POINTER"
  Cinemazone.dk - 4 stjerner

  "KVIK PÅ TANKENS FØDDER OG RIG PÅ IDÉER"
  Politiken - 4 hjerter

  "UNDERHOLDENDE OG TANKEVÆKKENDE"
  Berlingske Tidende - 4 stjerner

  "EN BLANDING AF FLUERNES HERRE, AGATHA CHRISTIE, CARL MAR-MØLLER OG THE LOBSTER"
  Information
  Biografpremiere: Torsdag 6. april
  Instruktion: Athina Rachel Tsangari
  Skuespillere: Yorgos Kendros, Panos Koronis, Vangelis Mourikis, Makis Papadimitriou, Yorgos Pirpassopoulos, Sakis Rouvas
  Spilletid: 01:45
  Censur: Ikke vurderet

  1t 37min

  Ikke vurderet

  Creative Control

  11:00
  Sal E
  18:00
  Sal E
  21:50
  Sal E
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Engang var prinsesse Leias rystende hologram den vildeste fremtidsdrøm. Nu ligger den kun en spytklat væk, den fagre teknologiske verden, hvor man kan have et forhold til en virtuel avatar. Den tanke får et nyt filosofisk spin i Benjamin Dickinsons 'Creative Control', der er årets hjernevridende high tech-miniature, som 'Ex Machina' var det i fjor.

  Reklameforfatteren David er ved at afprøve en ny generation af Augmented Reality-briller, der blandt andet gør det muligt for ham at skabe en 3D-kopi af hans bedste vens sexede kæreste og indlede et dampende forhold til hende. Sådan da.

  For mens grænserne til fiktionen udviskes, mister David sit hold i virkeligheden og selvdestruerer bid for bid for øjnene af kæreste og kolleger. Det er en af de skarpe pointer i filmen, at vi med alle vores teknologiske landvindinger får sværere og sværere ved at se de, der står lige foran os.

  En anden er, at denne scifi-dystopi blot synes at være næste generation af Google Glasses, hvilket Dickinson (der selv spiller hovedrollen) understreger ved at fortælle i tidløs sort-hvid og bruge sine special effects med gefühl. Det er fascinerende og frygtindgydende, og overbevisende realiseret med lige dele spænding og spiddende sarkasme.
  Biografpremiere: Torsdag 20. april
  Instruktion: Benjamin Dickinson
  Skuespillere: Benjamin Dickinson, Nora Zehetner, Dan Gill
  Spilletid: 01:37
  Censur: Ikke vurderet

  1t 30min

  Anbefalet over 7 år

  David Lynch: The Art Life

  11:00
  Sal F
  16:40
  Sal C
  20:00
  Sal E
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  DAVID LYNCH: THE ART LIFE er en dokumentarfilm, der giver et fascinerende indblik i filmmesteren bag så unikke film som 'The Elephant Man', 'Blue Velvet' og 'Mulholland Dr.' og TV-serien 'Twin Peaks'.

  Vi følger Lynch på en personlig rejse fra sin opvækst i en lille amerikansk by til hans nuværende status som en af Amerikas mest gådefuldte instruktører. Gennem interviews og nedslag i Lynchs kunst, musik og tidlige film får publikum et unikt indblik i manden såvel som kunstneren David Lynch.
  Biografpremiere: Torsdag 20. april
  Instruktion: Jon Nguyen m.fl.
  Skuespillere: David Lynch
  Spilletid: 01:30
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  2t 17min

  Tilladt for alle

  Rampelys

  11:10
  Sal A
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Engang var Calvero en stor varietéstjerne, en komiker af guds nåde og førende indenfor sit felt. I dag er han en skygge af sig selv; alkoholiseret og glemt af sit engang så store publikum. Tiden er 1914, stedet er London. Calvero lugter gas fra en nabolejlighed og bryder døren op. Indenfor finder han en ung kvinde, der har forsøgt at begå selvmord. Den unge kvinde, Thereza, viser sig at være en ung ballerina, der har mistet troen på livet. I stedet for at melde det til politiet og dermed udsætte hende for et retsligt efterspil, vælger Calvero at tage sig af Thereza og få hende bragt til hægterne. Samtidig finder også han en ny mening med tilværelsen og den show-business, han for så længe siden havde mistet troen på.

  RAMPELYS er den modne Chaplins bevægende melodrama fra 1952, der udover Charlie Chaplin selv i rollen som Calvero også har en anden af stumfilmtidens største komikere på rollelisten, nemlig Buster Keaton, hvis tidlige farcer og komedier i spillefilmslængde som fx 'Generalen' (opr. 'Krig og kærlighed') står side om side med Chaplins genialitet. Det var første og eneste gang, de to spillede sammen! Af pressen var de udråbt til at være rivaler, men faktisk havde de stor respekt for hinanden.

  Det er også Chaplins sidste film lavet i USA, hvor den ikke fik premiere i Los Angeles før 1972 og dermed først da kvalificerede sig til en Oscar-nominering. Filmen vandt prisen for bedste originalmusik (dramatic score).

  I filmen ses udover Keaton en ung Claire Bloom som Thereza og Chaplins søn, Sydney Chaplin som en af hendes tidligere beundrere.
  Biografpremiere: Onsdag 12. april
  Instruktion: Charles Chaplin
  Skuespillere: Charles Chaplin, Claire Bloom, Nigel Bruce, Buster Keaton
  Spilletid: 02:17
  Censur: Tilladt for alle

  1t 51min

  Tilladt over 11 år

  Kærlighed kender ingen grænser

  11:20
  Sal B
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  ”Kærligheden kender ingen grænser” er den sande og gribende historie om to menneskers ubrydelige kærlighed, som forandrede en hel nation.

  I 1947 forelsker kongen af Botswana, Seretse Khama, sig i den britiske kontorassistent Ruth Williams. Deres ægteskab møder modstand – ikke kun fra deres respektive familier – men også fra de britiske og sydafrikanske regeringer.

  Men Seretse og Ruth vælger med hjertet og trodser både deres familier, apartheid og det britiske imperium.
  Biografpremiere: Torsdag 9. marts
  Instruktion: Amma Asante
  Skuespillere: Rosamund Pike, Tom Felton, Charlotte Hope, David Oyelowo, Laura Carmichael
  Spilletid: 01:51
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  2t 00min

  Ikke vurderet

  Frantz

  11:50
  Sal C
  14:20
  Sal C
  18:30
  Sal B
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  ’Frantz’ fortæller om den unge enke Anna Hoffmeister, hvis lidenskaber genvækkes, da en ung franskmand kort efter Første Verdenskrig dukker op i hendes tyske hjemby og lægger blomster ved en tysk soldats grav.

  ’Filmen handler om krigens omkostninger, opgejlet nationalisme og alt det andet velkendte. Men gør det elegant og overraskende og betagende billedskønt,’ skrev Politikens Kim Skotte hjem fra Venedig, hvor Paula Beer modtog pris for sit fantastiske skuespil.

  François Ozon (Otte kvinder – og ét mord’, Potiche, Selv i de bedste hjem) er en elegantier af Guds nåde og udvirker mirakler med en billedside, der overvejende er holdt i sort-hvid, men som med stor effekt changerer over i farvefilm, når historien fordrer det.
  Biografpremiere: Torsdag 30. marts
  Instruktion: François Ozon
  Skuespillere: Pierre Niney, Paula Beer, Ernst Stötzner, Marie Gruber, Johann von Bülow
  Spilletid: 02:00
  Censur: Ikke vurderet

  2t 22min

  Tilladt over 15 år

  Aquarius

  13:00
  Sal F
  21:10
  Sal D
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Clara er en 65-årig pensioneret musikkritiker og enke. Hun er også den sidste lejlighedsindehaver i Aquarius, et lejlighedskompleks fra 1940-tallet i overklassens smukke strandresidenser i Recife.

  Resten af naboerne er lokket til at flytte af nye bygherrer, der har store planer om byfornyelse. Men Clara lader sig ikke snøre. Hun har boet der i en menneskealder, opfostret sine børn dér og nægter at flytte, så hun lægger sig ud med både de nye entreprenører og sine voksne børn, der ikke kan forstå hendes beslutning.

  Clara er stædig og tager kampen op imod det korrupte byggeselskab. Det giver hende ekstra kulør på hverdagen og får hende til at tænke tilbage på sit liv, sin kærlighed og musikken.
  Biografpremiere: Onsdag 12. april
  Instruktion: Kleber Mendonça Filho
  Skuespillere: Sonia Braga, Maeve Jinkings, Irandhir Santos, Humberto Carrão, Zoraide Coleto
  Spilletid: 02:22
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 16min

  Tilladt for alle

  Dyrene i Hakkebakkeskoven

  13:00
  Sal G
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Klatremus og den søde Morten Skovmus bor sammen med alle deres dyrevenner, men Mikkel Ræv har en kedelig tendens til at ville spise de mindre dyr. Det lykkes ikke, og Mikkel bliver så sulten, at han forsøger at stjæle Bagermester Harepus’ kager, men får i stedet fat i bagerlærlingens fejlslagne peberkager, hvor der er alt for meget peber i.

  Med hjælp fra den store Bamsefar får Morten Skovmus indført en lov om, at man ikke må spise hinanden i skoven. Filmen er instrueret af Rasmus A. Sivertsen, der også stod bag den hyggelige “Jul i Bakkekøbing”.

  Animationsfilmen 'Dyrene i Hakkebakkeskoven' er baseret på børnebogsklassikeren skrevet af Thorbjørn Egner.

  Filmen er med danske stemmer.
  Biografpremiere: Torsdag 6. april
  Instruktion: Rasmus A. Sivertsen
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:16
  Censur: Tilladt for alle

  2t 13min

  Tilladt over 11 år

  Kongens valg

  13:00
  Sal E
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  KONGENS VALG handler om tre dramatiske dage i april 1940, hvor den norske konge får et ultimatum af den tyske militærmagt: Overgiv dig eller dø.

  Med tyske fly og soldater i hælene bliver den kongelige familie nødt til at flygte. De beslutter sig for at splitte op uden at vide, om de nogensinde vil se hinanden igen. Prinsesse Märtha rejser med børn til Sverige, mens Kong Haakon og Kronprins Olav bliver i Norge for at fortsætte kampen.

  Efter tre dages desperat flugt tager Kong Haakon sin endelige afgørelse. Han nægter at kapitulere, selvom det kan koste både sig selv, sin familie, og mange uskyldige nordmænd livet.

  Jesper Christensen spiller overbevisende hovedrollen som Kong Haakon. Filmen høstede fantastiske anmeldelser ved den norske premiere, hvor flere anmeldere kvitterede med 6 stjerner – og er i øvrigt den norske Oscar-kandidat.
  Biografpremiere: Torsdag 2. februar
  Instruktion: Erik Poppe
  Skuespillere: Jesper Christensen, Anders Baasmo Christiansen, Juliane Köhler m.fl.
  Spilletid: 02:13
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  2t 17min

  Tilladt over 11 år

  Manchester by the Sea

  13:10
  Sal D
  18:20
  Sal D
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Efter storebroderens død tvinges Lee Chandler til at overtage ansvaret for sin teenage nevø.

  Det vender op og ned på alt i Lees liv, og tvinger ham til at skulle tage stilling til, hvordan han har levet sit liv hidtil.

  Kenneth Lonergan (You Can Count On Me) har instrueret, og udover Casey Affleck medvirker Lucas Hedges i rollen som teenagedrengen Patrick, der mister sin alt far for tidligt. I øvrige roller ses bl.a. Kyle Chandler og Michelle Williams.
  Biografpremiere: Torsdag 19. januar
  Instruktion: Kenneth Lonergan
  Skuespillere: Casey Affleck, Michelle Williams, Kyle Chandler
  Spilletid: 02:17
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  2t 05min

  Ikke vurderet

  Sælgeren

  13:40
  Sal B
  18:50
  Sal F
  21:20
  Sal G
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Tvunget ud af deres lejlighed på grund af farligt byggearbejde i nabobygningen, flytter Emad og Rana ind i en lånt lejlighed i centrum af Teheran. En hændelse med bånd tilbage til en tidligere lejer, ændrer det unge pars liv dramatisk.

  ’Sælgeren’ vandt både manuskriptprisen og prisen for bedste mandlige hovedrolle på Cannes Festivalen 2016.

  Bag filmen står instruktør Asghar Farhadi, der blev internationalt kendt med den Oscar-vindende ’Nader og Simin - En separation’.
  Biografpremiere: Torsdag 6. april
  Instruktion: Asghar Farhadi
  Skuespillere: Taraneh Alidoosti, Shahab Hosseini, Babak Karimi, Mina Sadati, Farid Sajjadi Hosseini
  Spilletid: 02:05
  Censur: Ikke vurderet

  1t 57min

  Tilladt over 15 år

  Du forsvinder

  13:50
  Sal A
  16:20
  Sal A
  19:00
  Sal A
  + flere
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  En af de største udfordringer vi står overfor i de kommende år er, at hjerneforskningen vil omskrive vores ide om hvad det vil sige at være menneske. Vi bliver simpelthen tvunget til at nytænke hvem vi er, hvordan vi opfatter verden og hvordan vi dømmer vores egne og andres handlinger.

  Mia er gift med den succesrige skoleleder Frederik, som afsløres i at have begået et alvorligt underslæb. Har han gjort det af egen fri vilje eller er han blevet ramt af en personlighedsændring på grund af en hjernesvulst?

  Mia forsøger desperat at finde ud, hvad der er sket og hvilken mand hun egentlig er gift med, og hun vil gøre alt for redde sit ægteskab og sin familie. Men hvis Mias tre lykkeligste år var sammen med Frederik, mens han var hjerneskadet, hvem var hun så gift med før? DU FORSVINDER er en film om at miste fodfæste, og sætter fokus på spørgsmålet om vi har en fri vilje eller er styret af hjernens kemi.
  Biografpremiere: Torsdag 20. april
  Instruktion: Peter Schønau Fog
  Skuespillere: Trine Dyrholm, Nikolaj Lie Kaas, Michael Nyqvist
  Spilletid: 01:57
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 25min

  Ikke vurderet

  Aminas breve

  14:40
  Sal G
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Det danske drama 'Aminas breve' er baseret på romanen af Jonas T. Bengtsson.

  Janus er lige blevet løsladt fra psykiatrisk afdeling efter et selvmordsforsøg. Det eneste der holdt ham oven vande under indlæggelsen var de breve han fik fra Amina.

  Men Aminas breve stoppede pludseligt med at komme, og nu er Janus overbevist om, at der er sket hende noget grusomt. Han vil ikke lade hende i stikken, og er fast besluttet på at finde hende.
  Biografpremiere: Fredag 28. oktober
  Instruktion: Jacob Bitsch
  Skuespillere: Sarah-Sofie Boussnina, Esben Smed Jensen, Omar Shargawi, Niki Topgaard
  Spilletid: 01:25
  Censur: Ikke vurderet

  1t 50min

  Ikke vurderet

  Kolonya Cumhuriyeti

  15:40
  Sal E
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Peker Mengen wins the post of mayor in a remote town with the promise of a visit by the prime minister and making the town a province. When the people do not forget his promise, Mengen ends up persuading the prime minister to visit the town with his idiosyncratic methods.

  After consulting with his advisors, Peker prepares a grandiose welcome ceremony, but when the ceremony gets out of his control, the town of 5000 people suddenly ends up becoming a country, one that is at war with America.

  As Peker Mengen, his unwillingly married wife Mualla and his advisors try to keep America at bay and struggle with the difficulties of establishing a new country, they even get the help of an alien to achieve their goals.

  An absurd comedy with a screenplay by the team of writers for the TV comedy show Güldür Güldür, Republic of Cologne marks the directorial debut of Murat Kepez from the same team. Starring Çaglar Çorumlu and Büsra Pekin, Republic Of Cologne will take you to an absurd world where the laughter never stops!
  Biografpremiere: Torsdag 27. april
  Instruktion: Murat Kepez
  Skuespillere: Büsra Pekin, Çaglar Çorumlu, Mahir Ipek, Ersin Korkut, Ugur Bilgin
  Spilletid: 01:50
  Censur: Ikke vurderet

  2t 24min

  Tilladt over 15 år

  The Handmaiden

  15:50
  Sal F
  20:50
  Sal B
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  'The Handmaiden' en episk, gudesmuk og absorberende fortælling fyldt med spænding og kærlighed fra mesteren Park Chan-wook der tidligere har instrueret mesterværket 'Old Boy'.

  I 1930'ernes Japansk-besatte Korea bliver pigen Sookee ansat som handmaiden til den Japanske rigmandsdatter Hideko, som lever et tilbagetrukket liv på en stor landejendom med hendes dominerende onkel.

  Men Sookee har en hemmelighed. Hun er i virkeligheden en tyv, som arbejder for en svindler, der håber at Sookee kan hjælpe ham med at forføre rigmandsdatteren, så han kan få del i familieformuen. Men situationen ændrer sig da Sookee og Hideko opdager nogle uventede følelser for hinanden.
  Biografpremiere: Onsdag 12. april
  Instruktion: Chan-wook Park
  Skuespillere: Min-hee Kim, Jung-woo Ha, Jin-woong Jo, Tae-ri Kim
  Spilletid: 02:24
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  2t 00min

  Ikke vurderet

  Lion

  15:55
  Sal D
  21:20
  Sal F
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Den 5-årige indiske dreng Saroo farer vild i de kaotiske gader i Calcutta efter at være faldet i søvn på et tog. Han er tusindvis af kilometer hjemmefra og ender med at blive adopteret af et par i Australien.

  25 år senere er ønsket om at blive genforenet med sin biologiske familie større end nogensinde og ved hjælp af nogle vage barndomsminder og Google Earth, begynder Saroo sin søgen.

  ”Lion” er den gribende og sande historie om Saroo Brierley og er baseret på hans bog ”A Long Way Home”. Filmen er produceret af holdet bag storfilm som ”Kongens store tale”. På rollelisten ses bl.a. Dev Patel (Slumdog Millionaire), Rooney Mara (Carol) og Nicole Kidman (Australia).
  Biografpremiere: Torsdag 9. februar
  Instruktion: Garth Davis
  Skuespillere: Dev Patel, Rooney Mara, Nicole Kidman, David Wenham, Nawazuddin Siddiqui
  Spilletid: 02:00
  Censur: Ikke vurderet

  1t 51min

  Tilladt over 11 år

  Moonlight

  16:10
  Sal B
  18:40
  Sal C
  21:00
  Sal C
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  MOONLIGHT er et intimt og følsomt portræt af en ung mand, der vokser op i et af Miamis hårdere belastede kvarterer.

  Chirons kamp for at finde sin plads i tilværelsen formes af de mennesker, han møder, og de øjeblikke, han gennemlever. Vold og stofmisbrug hører til dagens orden, men i forgrunden er der også ømhed, gribende menneskelige relationer og bryderier med den seksuelle identitet. Alt sammensat i perspektiv af en forbløffende sikker instruktion og ført til dørs af den smukkeste billedside.

  MOONLIGHT vandt prisen for BEDSTE FILM (Drama) ved årets Golden Globe-uddeling, og spås store vinderchancer ved den kommende Oscar-uddeling.
  Biografpremiere: Torsdag 9. februar
  Instruktion: Barry Jenkins
  Skuespillere: Mahershala Ali, Shariff Earp, Duan Sanderson, Janelle Monáe, Naomie Harris
  Spilletid: 01:51
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 57min

  Tilladt over 15 år

  T2: Trainspotting

  18:50
  Sal G
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Så gik der 21 år. Meget har ændret sig, men meget er også forblevet det samme.

  Mark Renton (Ewan McGregor) vender tilbage til det sted, som er det eneste sted, han nogensinde har kunnet kalde 'hjem'. Her venter også de gamle venner - og uvenner - Spud (Ewen Bremner), Sick Boy (Jonny Lee Miller) og Begbie (Robert Carlyle).

  Men der er også andet, der står klar til at møde ham: sorg, tab, hævn, had, venskab, kærlighed, længsel, frygt, fortrydelse, stoffer, selvskade og trusler på livet - alle står de klar til at byde ham velkommen og igen at inkludere ham i livets rutsjebaneture...

  Danny Boyle er nu klar med opfølgeren til kultklassikeren 'Trainspotting', der fik premiere tilbage i 1996. Meget er sket, og du kan roligt glæde dig til et gensyn med fortiden.
  Biografpremiere: Torsdag 2. marts
  Instruktion: Danny Boyle
  Skuespillere: Ewan McGregor, Kelly Macdonald, Jonny Lee Miller, Robert Carlyle, Ewen Bremner
  Spilletid: 01:57
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  mandag 24. april

  Aquarius


  Dyrene i Hakkebakkeskoven


  Kongens valg


  Manchester by the Sea


  Sælgeren


  Du forsvinder


  Frantz


  Aminas breve


  Kolonya Cumhuriyeti


  The Handmaiden


  Lion


  Moonlight


  Chevalier


  David Lynch: The Art Life


  Elsk Mig


  E

  Last Men in Aleppo


  E

  Creative Control


   tirsdag 25. april

   Aquarius


   Dyrene i Hakkebakkeskoven


   Kongens valg


   Manchester by the Sea


   Sælgeren


   Du forsvinder


   Frantz


   Aminas breve


   Sarajevo - Håbets sang


   The Handmaiden


   Lion


   Moonlight


   Chevalier


   David Lynch: The Art Life


   Creative Control


   Den anden side


   E

   T2: Trainspotting


    onsdag 26. april

    Aquarius


    S

    Dyrene i Hakkebakkeskoven


    Kongens valg


    Manchester by the Sea


    Sælgeren


    Du forsvinder


    Frantz


    Aminas breve


    Kolonya Cumhuriyeti


    The Handmaiden


    Lion


    Moonlight


    Chevalier


    David Lynch: The Art Life


    Creative Control


    Ziggy Stardust and the spiders from Mars


    E

     torsdag 27. april

     The Fits


     E

     Eyes of a Thief - Palæstina Filmdage 2017


     E

      fredag 28. april

      Giraffada - Palæstina Filmdage 17


      E

       lørdag 29. april

       Dokumentarfilm - Palæstina Filmdage 17


       E

       REM - AAFx 2017


       E

        mandag 1. maj

        Kvinde, ukendt


        E

         tirsdag 2. maj

         Windshield - AAFx 2017


         E

          onsdag 3. maj

          Du forsvinder


          S

          Big Time - DOXBIO


          E

          Grazie Gloria: Alaska


          E

           torsdag 4. maj

           Their Finest Hour


           E

           Citizen Jane: The Battle for the City - AAFx 2017


           E

           Your Name - Org. tale - DK tekst


           E

            fredag 5. maj

            Having a Cigarette with Alvaro Siza - AAFx 2017


            E

             mandag 8. maj

             Cézanne og Zola


             E

              onsdag 10. maj

              Elsk Mig


              S

               torsdag 11. maj

               Springtur i Toscana


               E

                fredag 12. maj

                A Stray - Somalisk Film


                E

                 lørdag 13. maj

                 Prøven


                 E

                 Fishing Without Nets - Somalisk Film


                 E

                  mandag 15. maj

                  Jacques - En Mand af Havet


                  E

                   tirsdag 16. maj

                   FORCE MAJEURE - Jacob Bundsgaard præsenterer til Mine Aftner i Paradis


                   E

                    onsdag 17. maj

                    Their Finest Hour


                    S

                     fredag 19. maj

                     Indiske film: KAHAANI


                     E

                      lørdag 20. maj

                      Indiske film: QUEEN


                      E

                       søndag 21. maj

                       Indiske film: MARY KOM


                       E

                        mandag 22. maj

                        Mysteriet ved Slack Bay


                        E

                         onsdag 24. maj

                         Prøven


                         S

                         Sweet Dreams


                         E

                         De fem benspænd


                         E

                          lørdag 27. maj

                          Efter stormen


                          E

                           mandag 29. maj

                           Heal the Living


                           E

                            tirsdag 30. maj

                            Safari


                            E

                             onsdag 31. maj

                             Efter stormen


                             S

                             OPLÆSNING I PARADIS #39


                             E

                              søndag 4. juni

                              Once Upon a Time in the West


                              E

                               mandag 12. juni

                               Danserinden


                               E

                                mandag 19. juni

                                Kvinden fra Brest


                                E

                                 onsdag 28. juni

                                 Babettes Gæstebud


                                 E