Paradisgade 7-9
8000 Århus C
86193122

onsdag 26. juli

En hustlers dagbog


10:15

Personal Shopper


10:1515:00

At elske Pia


10:15

Sieranevada


15:00

Kæmpen


15:00

Veronikas to liv


15:15

Når noget slutter


16:00

Dunkirk


16:10

Tulipanfeber


16:20

Wolf and Sheep


Girls Lost


Heartstone


Their Finest Hour


Himmelskibet


E

Manchester by the Sea


Efter stormen


Whitney: Can I Be Me


E

Mysteriet ved Slack Bay


Kvinde, ukendt


  onsdag 26. juli

  1t 37min

  Ikke vurderet

  En hustlers dagbog

  10:15
  S - Sal E
  21:20
  Sal F
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  S
  Vi følger Metin, en ung småforbryder i en af Stockholms forstæder, hvor de uskrevne regler gælder og de lokale, etniske domstole altid har det sidste ord.

  Metin skriver dagbog om alt han ser og gør – alle navne og steder dokumenteres i mindste detalje.

  Metin drømmer om at blive skuespiller og da han mister sin dagbog efter en uforglemmelig optræden til teaterskolens optagelsesprøve bliver Metins liv aldrig det samme igen.
  Biografpremiere: Torsdag 13. juli
  Instruktion: Ivica Zubak
  Skuespillere: Lena Endre, Shebly Niavarani, Madeleine Martin, Mahmut Suvakci, Arvin Kananian
  Spilletid: 01:37
  Censur: Ikke vurderet

  1t 50min

  Tilladt over 15 år

  Personal Shopper

  10:15
  S - Sal F
  15:00
  Sal G
  18:10
  Sal C
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  S
  ’Personal Shopper’ genforener Kristen Stewart med den franske mesterinstruktør Olivier Assayas, som sidst instruerede hende i ‘Skyerne over Sils Maria’.

  I ’Personal Shopper’ spiller hun Maureen, der arbejder som personlig tøjindkøber for en manisk A-liste-berømthed. Maureen er frustreret over sit arbejde og opholder sig egentlig kun i Paris for at komme i forbindelse med sin afdøde tvillingbror.

  Som tiden går, ser ’kontakten’ stadig mere usandsynlig ud, men så begynder Maureen at modtage gådefulde tekstbeskeder fra en ukendt afsender. ’Personal Shopper’ er på én gang et elegant fashionista-drama, et übercool mord-mysterie og en foruroligende spøgelseshistorie. Kristen Stewart er helt forventeligt et besnærende omdrejningspunkt for historiens gådefuldheder.
  Biografpremiere: Torsdag 6. juli
  Instruktion: Olivier Assayas
  Skuespillere: Kristen Stewart, Lars Eidinger, Sigrid Bouaziz, Anders Danielsen Lie, Ty Olwin
  Spilletid: 01:50
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 39min

  Tilladt for alle

  At elske Pia

  10:15
  S - Sal G
  16:50
  Sal F
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  S
  AT ELSKE PIA er en unik og charmerende fortælling om kærlighedens mange ansigter, og blander fiktion og virkelighed på en helt ny måde.

  Filmen er en fiktiv fortælling, men udspringer af den 60-årige og udviklingshæmmede Pias virkelige liv på Langeland, hvor hun bor sammen med sin 84-årige mor. Det ligner en dokumentar men fortællingen er fiktion, bygget op omkring Pias situation i det virkelige liv.

  I filmen bekymrer Pia sig om, hvad der vil ske, når hendes mor dør. Selvom hun aldrig har haft en kæreste, mener Pia, at hun har brug for at finde en mand at elske for at leve videre. Da Pia møder Jens på havnen, ser hun sin chance for kærligheden - en chance som Pia er fast besluttet på at forfølge.
  Biografpremiere: Torsdag 6. juli
  Instruktion: Daniel Borgman
  Skuespillere: Jens Jensen, Céline Skovgaard, Pia Skovgaard
  Spilletid: 01:39
  Censur: Tilladt for alle

  2t 53min

  Ikke vurderet

  Sieranevada

  15:00
  Sal E
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Alle er sultne og bølgerne går højt. Men ingen kan spise før præsten har været forbi og velsigne måltidet, og han lader vente på sig. Dette er scenen i Cristi Puius ('Hr. Lazarescus sidste rejse) nye prisvindende film, 'Sieranevada', et både nærgående, rørende og morsomt portræt af en rumænsk storfamilie.

  Familiens overhovedet er afgået ved døden og per ortodoks tradition samles familien for at spise og mindes i hans ære. Men uenighederne mellem generationerne er store og det går ikke stille for sig når hemmeligheder og gammelt nag kommer op til overfladen. Samtidig er familiens ældste søn, lægen Lary, midt i sin egen livskrise og det hele kulminerer den eftermiddag i lejligheden i Bukarest.

  Med humor, bid og et evigt nysgerrigt kamera er 'Sieranevada' en mesterlig dramakomedie, sat så realistisk i scene, at man næsten føler man selv er med til festen!
  Biografpremiere: Torsdag 15. juni
  Instruktion: Cristi Puiu
  Skuespillere: Mimi Branescu, Judith State, Bogdan Dumitrache, Dana Dogaru, Sorin Medeleni
  Spilletid: 02:53
  Censur: Ikke vurderet

  1t 26min

  Tilladt over 11 år

  Kæmpen

  15:00
  Sal F
  19:20
  Sal D
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Rikard er en autistisk og alvorligt vanskabt ung fyr, som forsøger at finde hans vej tilbage til sin fortabte mor gennem pétanque-sporten og med hjælp fra en 50 meter høj kæmpe.

  Hans skrøbelige fysik i et barskt og fordømmende miljø gør situationen vanskelig for Rikard. Men i pétanque-klubben har han sin bedste ven der kæmper for ham gennem tykt og tyndt.

  I sin overbevisning om at hans mor tager ham tilbage, hvis han vinder det skandinaviske pétanque mesterskab forsøger Rikard det umulige, imens kæmpen holder øje fra oven.
  Biografpremiere: Torsdag 29. juni
  Instruktion: Johannes Nyholm
  Skuespillere: Christian Andrén, Johan Kylén, Anna Bjelkerud, Linda Faith
  Spilletid: 01:26
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 38min

  Ikke vurderet

  Veronikas to liv

  15:15
  Sal D
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  'Veronikas to liv' er Krzysztof Kieslowskis virkelige gennembrudsfilm og den første, der når et stort internationalt publikum. Da filmen kom frem i de danske biografer i 1993, var den da også en kæmpesucces og den ene 35mm kopi efter den anden blev slidt op.

  Weronika bor i Polen. Véronique bor i Paris. Selvom de ikke kender hinanden, lader de til at være helt identiske. Ikke bare i udseende men hele deres liv synes at være mærkeligt sammenflettet gennem et sælsomt følelsesmæssigt bånd, der binder de to sammen og overskrider sprog og geografiske barrierer. Da den ene dør, påbegynder den anden et helt nyt liv. Dobbeltrollen spilles af Irène Jacob, som siden fik den kvindelige hovedrolle i den tredje af Kieslowskis 'farve-trilogi', 'Rød'.

  'Veronikas to liv' blev Golden Globe nomineret for bedste udenlandske film og Irène Jacob vandt i Cannes prisen for bedste kvindelige skuespiller. Kieslowski blev desuden hædret med FIPRESCI-prisen og 'Veronikas to liv' var desuden nomineret til Guldpalmen for bedste film.

  Filmens smukke billeder står Slawomir Idziak for og Zbigniew Preisner har begået filmens dragende musik.
  Biografpremiere: Torsdag 29. juni
  Instruktion: Krzysztof Kieslowski
  Skuespillere: Irène Jacob, Wladyslaw Kowalski, Halina Gryglaszewska
  Spilletid: 01:38
  Censur: Ikke vurderet

  1t 48min

  Tilladt over 11 år

  Når noget slutter

  16:00
  Sal C
  18:40
  Sal B
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Tony er fraskilt og pensioneret. Han lever et stille og lidt ensomt liv. En dag får han besked om, at moren til universitetskæresten Veronica har testamenteret en dagbog til ham.

  Den tilhørte Tonys bedste ven, der senere også blev kæreste med Veronica. Det fører til et gensyn med den stadigt dragende ungdomskæreste, og snart begynder fortidsminderne at vælte frem; den første kærlighed, det knuste hjerte, svigtet, fortrydelserne, skylden… Kan Tony se sandheden i øjnene og tage ansvar for de ødelæggende konsekvenser, hans handlinger havde for så lang tid siden?
  Biografpremiere: Torsdag 29. juni
  Instruktion: Ritesh Batra
  Skuespillere: Jim Broadbent, Michelle Dockery, Charlotte Rampling, Emily Mortimer m.fl.
  Spilletid: 01:48
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 47min

  Tilladt over 15 år

  Dunkirk

  16:10
  Sal B
  21:10
  Sal D
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Christopher Nolans stærkt imødesete nye film er et på én gang intimt og episk drama, der har taget sin titel fra den franske havneby ved Den Engelske Kanal, hvorfra de allierede styrker i 1940 fik evakueret ikke mindre end 340.000 britiske og franske soldater, som var omringet af nazisterne og kun havde én udvej - over vandet.

  Underlægningsmusikken er af Hans Zimmer, mens Hoyte van Hoytema har fotograferet - alt sammen med så meget schwung, sturm und drang, at tankerne uvilkårligt ledes i retning af Spielbergs ligeledes imposante ’Saving Private Ryan’, som udspillede sig under den samme krig og i samme område.
  Biografpremiere: Torsdag 20. juli
  Instruktion: Christopher Nolan
  Skuespillere: Tom Hardy, Cillian Murphy, Mark Rylance, Harry Styles, Kenneth Branagh
  Spilletid: 01:47
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 47min

  Tilladt over 11 år

  Tulipanfeber

  16:20
  Sal A
  19:00
  Sal G
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Oscarvinder Alicia Vikander fra ’Den danske pige’ er tilbage i et elegant og medrivende drama om kærlighed og begær, hvor hun spiller over for Christoph Waltz og Judi Dench.

  Amsterdam i 1600-tallet. Den velhavende og aldrende købmand Cornelis Sandvoort (Christoph Waltz) hyrer en ung maler til at male et portræt af sin unge, smukke hustru, Sophia (Alicia Vikander) og ham selv. Sophia og maleren forelsker sig i hinanden, mens hun sidder model for ham.

  De indleder en passioneret og hemmelig affære og mens tulipanfeberen er på sit højeste, iværksætter de to elskende en risikabel og livsfarlig plan for at sikre en fremtid sammen.
  Biografpremiere: Torsdag 13. juli
  Instruktion: Justin Chadwick
  Skuespillere: Alicia Vikander, Dane DeHaan, Cara Delevingne, Christoph Waltz,
  Spilletid: 01:47
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 26min

  Tilladt over 11 år

  Wolf and Sheep

  17:10
  Sal G
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  WOLF AND SHEEP udspiller sig i landdistrikterne i Afghanistan, hvor befolkningen tror på de historier, de selv opfinder og fortæller hinanden, som forklarer verdens mysterier. Hyrdebørnene regerer bjergene. Selv om der ikke er nogen voksne i nærheden, kender de reglerne; den vigtigste er, at drenge og piger ikke må være sammen. Drengene øver sig med deres slynger, så de kan skræmme ulvene væk. Pigerne ryger i smug og leger bryllup med drømmen om snart at blive gift. De sladrer om Sediqa, 11, en outsider. De tror, hun er forbandet.

  Qodrat, 11, bliver centrum for sladderen, efter hans mor gifter sig igen med en gammel mand med to koner. Qodrat opholder sig alene i de mest isolerede områder af bjergene. Her møder han Sediqa, og de bliver venner.

  WOLF AND SHEEP er en sanselig hverdagsfortælling med sælsomme præg af betagende fantasi, fra en fjern bjerglandsby i Afghanistan, hvor børnenes liv som hyrder går i takt med deres fascination af fabler, nye venskaber og deres drømme om fremtiden. En smuk og helt særlig skildring af hverdagslivet i et Afganistan, som vi sjældent ser på film.

  "EKSTREMT OVERBEVISENDE" - Jyllandsposten - 5 stjerner

  "VISUELT NYSKABENDE … ET AF DE MEST UNIKKE FILMTILBUD TIL DET DANSKE FILMPUBLIKUM"
  POV - 5 stjerner

  "RØRENDE AUTENTICITET … MAGISKE FORTÆLLINGER, DER EFTERLADER DIG SANSELIGT BEVÆGET"
  Cinemaonline.dk - 5 stjerner
  Biografpremiere: Torsdag 1. juni
  Instruktion: Shahrbanoo Sadat
  Skuespillere: Abdulkarim Abdurahimov, Haji Ahmad, Barat Ali
  Spilletid: 01:26
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 46min

  Ikke vurderet

  Girls Lost

  17:15
  Sal D
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Efter at drikke saften fra en mystisk blomst kastes tre veninder ud i et identitetsudforskende eventyr.

  Nektaren giver de pubertetsplagede piger muligheden for, i nogle få timer ad gangen, at leve livet som drenge – en oplevelse, der viser sig at ændre deres venskab for altid.

  ’Girls lost’ er en film om at finde sin identitet, sin seksualitet, sit køn. Det er en film, hvis rørende skildring af ungdommens fortvivlende og forvirrende år, kun overgås af dens portrættering af den unikke kærlighed mellem venner.
  Biografpremiere: Torsdag 13. juli
  Instruktion: Alexandra-Therese Keining
  Skuespillere: Mandus Berg, Adam Dahlgren, Malin Eriksson, Alexander Gustavsson, Wilma Holmén
  Spilletid: 01:46
  Censur: Ikke vurderet

  2t 09min

  Tilladt over 11 år

  Heartstone

  18:20
  Sal E
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  En afsides fiskerlandsby i Island. Teenagedrengene Thor og Christian oplever en turbulent sommer. Én forsøger at vinde en piges hjerte, mens den anden opdager nye følelser over for sin bedste ven. Da sommeren slutter, og Islands barske natur genfinder sin styrke, er det tid til at forlade legepladsen og se voksenlivet i øjnene.

  HEARTSTONE er en smuk og sanselig film af den islandske instruktør Gudmundur Gudmundsson. Den har vundet et hav af priser – bl.a. på filmfestivalen i Venedig og senest på CPH PIX, hvor den løb med Publikumsprisen sidste år. Udover de unge hovedroller, der begge har et imponerende naturtalent for skuespil, ses også danske Søren Malling i endnu en stærk rolle.
  Biografpremiere: Torsdag 8. juni
  Instruktion: Gudmundur Gudmundsson
  Skuespillere: Baldur Einarsson, Blær Hinriksson, Diljá Valsdóttir, Katla Njálsdóttir, Jónína Þórdís Karlsdóttir
  Spilletid: 02:09
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 57min

  Tilladt over 11 år

  Their Finest Hour

  19:00
  Sal F
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Under nazisternes bombeangreb på London i 1940 er Storbritannien i dyb krise.

  Landets ledere har desperat brug for at højne folkets moral. Man beslutter at sætte den uerfarne manuskriptforfatter Catrin Cole (Gemma Arterton) til at lave en patriotisk film, der kan give briterne håb og – forhåbentligt – inspirere USA til at gå ind i krigen.

  Sammen med en broget gruppe af filmarbejdere og skuespillere kastes Catrin ud på en rejse, hvor hun både finder sin stemme, kærligheden og filmmagien midt i krigens larm. En rørende, vittig og romantisk film instrueret af danske Lone Scherfig.
  Biografpremiere: Torsdag 4. maj
  Instruktion: Lone Scherfig
  Skuespillere: Gemma Arterton, Sam Claflin, Bill Nighy m.fl.
  Spilletid: 01:57
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  0t 57min

  Tilladt for alle

  Himmelskibet

  19:15
  E - Sal A
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  E
  Den unge eventyrer Avanti Plenataros samler et hold af frygtløse mænd, som efter strabadser og mytteriforsøg, ankommer til Mars i et specialbygget fartøj. Planeten viser sig at være beboet af et folk, som befinder sig på et højere udviklingsstadie, befriet for sygdom, sorg, vold, begær, kønsdrift og dødsangst. Avanti forelsker sig i Marya, datteren af Visdommens Fyrste, marsboernes overhoved. Hun indvilger i at følge Avanti tilbage til jorden og overbringe Mars' visdom til de tilbagestående jordboer.

  Holger-Madsens overdådige rumrejsefilm, om en farefuld færd til planeten Mars, er en kuriøs milepæl inden for science fiction-genren, som emmer af stumfilmæraens fascination af luftfart – og er desuden en rørende kærlighedshistorie. Filmen er smukt restaureret af Det Danske Filminstitut

  1910'ernes fascination af flyvning og luftfart er tydelig i 'Himmelskibet, hvis rumskib Exelsior har vinger og propel. Den luksuriøst producerede rumrejsefilm fik en hård medfart af samtidens kritikere, der især angreb filmens ufrivilligt komiske druide-lignende marsboere, men 'Himmelskibet' står i dag som en kuriøs milepæl i science fiction-genrens historie.

  Med danske mellemtekster.
  Biografpremiere: Søndag 1. januar
  Instruktion: Holger-Madsen
  Skuespillere: Gunnar Tolnæs, Alf Blütecher, Nicolai Neiiendam
  Spilletid: 00:57
  Censur: Tilladt for alle

  2t 17min

  Tilladt over 11 år

  Manchester by the Sea

  20:20
  Sal C
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Efter storebroderens død tvinges Lee Chandler til at overtage ansvaret for sin teenage nevø.

  Det vender op og ned på alt i Lees liv, og tvinger ham til at skulle tage stilling til, hvordan han har levet sit liv hidtil.

  Kenneth Lonergan (You Can Count On Me) har instrueret, og udover Casey Affleck medvirker Lucas Hedges i rollen som teenagedrengen Patrick, der mister sin alt far for tidligt. I øvrige roller ses bl.a. Kyle Chandler og Michelle Williams.
  Biografpremiere: Torsdag 19. januar
  Instruktion: Kenneth Lonergan
  Skuespillere: Casey Affleck, Michelle Williams, Kyle Chandler
  Spilletid: 02:17
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 57min

  Ikke vurderet

  Efter stormen

  20:50
  Sal B
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Ryota hænger fast i sin succesfulde fortid som prisvindende forfatter. Han bruger alle sine penge, som han nu tjener som privatdetektiv, på gambling, og han kan knapt nok betale børnebidrag. Efter at Ryotas far dør, kan han se, at hans aldrende mor og hans smukke ekskone lader til at være kommet videre i deres liv.

  Han genoptager kontakten til sin først skeptiske familie og kæmper for at tage kontrol over sin egen eksistens og sit forhold til hans unge søn. Indtil en stormfuld sommeraften give familien en chance for at knytte bånd igen.

  Den prisvindende og anerkendte instruktør Kore-eda Hirokazu er tilbage med en stærk historie om familiebånd og trækker mere end nogensinde på sine egne, personlige erfaringer og minder.

  "Mesterlig, poetisk og med en stor visuel musikalitet"
  CinemaOnline - 6 stjerner

  "En filmisk maggiterning, der stiller store livsspørgsmål og giver nuancerede svar."
  Filmmagasinet Ekko - 5 stjerner

  "Fantastisk. Kan få noget, som vi alle befinder os i, døgnet rundt, omskabt til poesi."
  Filmselskabet DRK - 5 stjerner

  "Kore-edas bedste film i et årti."
  POV International - 5 stjerner
  Biografpremiere: Onsdag 24. maj
  Instruktion: Hirokazu Kore-eda
  Skuespillere: Hiroshi Abe, Yôko Maki, Taiyô Yoshizawa
  Spilletid: 01:57
  Censur: Ikke vurderet

  1t 45min

  Anbefalet over 7 år

  Whitney: Can I Be Me

  21:00
  E - Sal A
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  E
  Et unikt portræt af popmusikkens første kvindelige sorte megastjerne. Historien om Whitney Houstons spektakulære liv og alt for tidlige død fortælles gennem intimt arkivmateriale, interviews med inderkredsen og koncert- og backstageoptagelser, der ikke tidligere har været offentliggjort.

  Fra de spæde år som gospelsanger i den lokale kirke til den verdensomspændende berømmelse med hits som ’I Wanna Dance With Somebody’, ’I Will Always Love You’ og ikke mindst filmen ’The Bodyguard’.

  For en stund indtog Whitney verden med bredt tandpastasmil og en enorm selvsikkerhed på scenen. Siden fulgte det stormombruste forhold til Bobby Brown og det altødelæggende stofmisbrug, som førte til hendes død i 2012 – kun 48 år gammel. Hendes arv er enorm: Ingen Rihanna eller Beyoncé uden Whitney. Filmen er produceret af folkene bag Oscar-vinderen ’Searching for Sugarman’.
  Biografpremiere: Onsdag 26. juli
  Instruktion: Nick Broomfield, Rudi Dolezal
  Skuespillere: Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, Bobby Brown m.fl.
  Spilletid: 01:45
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  2t 03min

  Tilladt over 11 år

  Mysteriet ved Slack Bay

  21:00
  Sal E
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Sommeren 1910. På stranden til Den Engelske Kanal er turisterne på mystisk vis begyndt at forsvinde. De berygtede kommissærer Machin og Malfoy lokaliserer forsvindingerne til det lille fiskersamfund Slack Bay.

  Her bor den mærkelige familie Brufort, ledet af den karismatiske far som kæmper for at holde deres uregerlige sønner i skak - især den heftige Ma Loute! På en lille bakke over bugten ligger deres palæ. Hver sommer bevæger de sig ned ad bakken og ferierer blandt de almindelige mennesker på stranden.

  Og det er sådan den mærkelige kærlighedshistorie mellem Ma Loute og den unge lunefulde Billie Van Peteghem begynder. En kærlighed, der midt i al tumulten, vil ændre alt i begge disse mærkelige familier.
  Biografpremiere: Torsdag 6. juli
  Instruktion: Bruno Dumont
  Skuespillere: Fabrice Luchini, Juliette Binoche, Valeria Bruni Tedeschi, Jean-Luc Vincent, Brandon Lavieville
  Spilletid: 02:03
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 46min

  Tilladt over 11 år

  Kvinde, ukendt

  21:10
  Sal G
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Jenny er en ung og ambitiøs læge. Hun arbejder på en offentlig lægeklinik, hvor det meste er rutine. Men hun er klar til at stige op ad karrierestigen og lande et velbetalt job i den private sektor.

  En aften - efter at den sidste patient er sendt ud af døren - ringer det på. ’Vi er lukket for i dag,’ siger hun til sin assistent, der afviser patienten. Næste dag får hun besøg af politiet. En kvinde er fundet død i nærheden. Havde Jenny åbnet for hende, ville hun antageligt være i live. Og så tager en medrivende krimihistorie sin begyndelse, som byder på både spænding og nerve, alt imens de tager pulsen på den moralsk fordærvede samtid.

  Filmen er instrueret med ferme hænder af de dobbelte guldpalmevindere, Jean-Pierre og Luc Dardenne.
  Biografpremiere: Torsdag 8. juni
  Instruktion: Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne
  Skuespillere: Adèle Haenel, Olivier Bonnaud, Jérémie Renier
  Spilletid: 01:46
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  torsdag 27. juli

  Minder fra i går - Org. tale


  E

  May God Save Us


  E

  En hustlers dagbog


  Tulipanfeber


  Heartstone


  Dunkirk


  Whitney: Can I Be Me


  Kæmpen


  Their Finest Hour


  Wolf and Sheep


  Personal Shopper


  Når noget slutter


  Chasing Trane: The John Coltrane Documentary


  Manchester by the Sea


  Moonlight


  Efter stormen


  Den bedste mand


   fredag 28. juli

   En hustlers dagbog


   Tulipanfeber


   Heartstone


   Minder fra i går - Org. tale


   May God Save Us


   Dunkirk


   Whitney: Can I Be Me


   Kæmpen


   Their Finest Hour


   Wolf and Sheep


   Personal Shopper


   Når noget slutter


   Chasing Trane: The John Coltrane Documentary


   Manchester by the Sea


   Moonlight


   Efter stormen


   Den bedste mand


    lørdag 29. juli

    En hustlers dagbog


    Tulipanfeber


    Heartstone


    Minder fra i går - Org. tale


    May God Save Us


    Dunkirk


    Whitney: Can I Be Me


    Kæmpen


    Their Finest Hour


    Wolf and Sheep


    Personal Shopper


    Når noget slutter


    Chasing Trane: The John Coltrane Documentary


    Manchester by the Sea


    Moonlight


    Efter stormen


    Den bedste mand


     søndag 30. juli

     En hustlers dagbog


     Tulipanfeber


     Heartstone


     Minder fra i går - Org. tale


     May God Save Us


     Dunkirk


     Whitney: Can I Be Me


     Kæmpen


     Their Finest Hour


     Wolf and Sheep


     Personal Shopper


     Når noget slutter


     Chasing Trane: The John Coltrane Documentary


     Manchester by the Sea


     Moonlight


     Efter stormen


     Den bedste mand


      mandag 31. juli

      En hustlers dagbog


      Tulipanfeber


      Heartstone


      Minder fra i går - Org. tale


      May God Save Us


      Dunkirk


      Whitney: Can I Be Me


      Kæmpen


      Their Finest Hour


      Wolf and Sheep


      Personal Shopper


      Når noget slutter


      Chasing Trane: The John Coltrane Documentary


      Manchester by the Sea


      Moonlight


      Efter stormen


      Den bedste mand


       tirsdag 1. august

       Tulipanfeber


       Heartstone


       Force Majeure


       Minder fra i går - Org. tale


       May God Save Us


       Dunkirk


       Whitney: Can I Be Me


       Their Finest Hour


       Wolf and Sheep


       Personal Shopper


       Når noget slutter


       Chasing Trane: The John Coltrane Documentary


       Manchester by the Sea


       Moonlight


       Efter stormen


       Den bedste mand


        onsdag 2. august

        Når noget slutter


        S

        May God Save Us


        S

        En hustlers dagbog


        Tulipanfeber


        Heartstone


        Minder fra i går - Org. tale


        Dunkirk


        Whitney: Can I Be Me


        Kæmpen


        Their Finest Hour


        Wolf and Sheep


        Personal Shopper


        Chasing Trane: The John Coltrane Documentary


        Manchester by the Sea


        Moonlight


        Efter stormen


        Den bedste mand


         torsdag 3. august

         Kvinden fra Brest


         E

         City of Ghosts


         E

          torsdag 10. august

          Fortiden foran os


          E

          Mit hjem i Hampstead


          E

          Danserinden


          E

           torsdag 17. august

           Lys i mørket


           E

           Superswede: En film om Ronnie Peterson


           E

           Patriarken


           E

            onsdag 23. august

            Blue Velvet


            E

             søndag 3. september

             Optimisterne


             E

              onsdag 6. september

              Barndom - DOXBIO


              E

               onsdag 20. september

               Den tredje mand


               E

                torsdag 28. september

                RØGSIGNAL - MUSIKVIDEOPREMIERE:


                E

                 søndag 1. oktober

                 Drengen og Verden


                 E