Paradisgade 7-9
8000 Århus C
86193122

JULEKLIP & BØRNEFILM

JULEKLIP OG BØRNEFILM

Velkommen i vores julestue søndag den 10. december og søndag den 17. december!

Tradtitionen tro blænder vi op for en håndfuld varme og hyggelige julefilm til børn og barnlige sjæle når vi byder indenfor til julestue i Paradis! Vi holder klippe-klistre-dag fordelt på to søndage i advent, hvor hele familien kan nyde en hyggelig formiddag/eftermiddag i vores foyer fra kl. 10-13. Vi viser film i salene fra kl. 11.

Kom og vær med, når vi finder masser af ting frem fra gemmerne, som kan omdannes til fabelagtigt julepynt. Bl.a. har vi masser af farverige filmplakater, æsker og filmstrimler som med lidt snilde kan blive til fortryllende julestjerner!

Caféen har selvfølgelig åbent hvor vi bl.a. sælger glögg, kaffe og varm chokolade samt konfekt og julekager - og hvis I trænger til en pause fra julehjerte-klipperiet, begynder filmprogrammerne kl. 11 og spiller ca. en times tid frem.DAGENS BØRNEFILM:
Læs mere om hver enkelt film når du klikker på forestillingen


Sal C kl. 11.00: Film til børn fra 3 år:

Jims vinter (13 min.)
Hvor ligger Juleland? (25 min.)
Ernst på skøjter (7 min.)Sal D kl. 11.00: Film til børn fra 5 år:

Rita og Krokodille: Snevejr (5 min.)
Snowys Jul (11 min.)
De små vilde: vinter (11 min.)
Cirkeline: Højt fra træets grønne top (14 min.)Sal E kl. 11.00: Mumitroldenes vinter - Bliver det jul i år?

Som en ekstra julegave, kan man til årets julestue-arrangement også se den nye film om Mumitroldene!
I ”Mumitroldenes vinter” sniger hyggen og julestemningen sig ind i den velkendte Mumidal. Filmen, som er baseret på forfatter Tove Janssons oprindelige Mumi-bøger, fortæller en finurlig historie om venskab og det første eventyrlige møde med sne, frost og julemagi.


Deltagerprisen er 30 kr. pr. person og inkluderer alle materialer i vores lille juleværksted samt en billet til et af filmprogrammerne.

Vi glæder os til at tage imod store som små i vores julestue i Paradis!